Trobada Inivòlei a Sant Quirze


Benvolguts i benvolgudes,
Des del Club Vòlei Sant Quirze ens plau convidar-vos a la 7a Trobada d’Inivòlei organitzada per la Federació Catalana de Vòlei al Complex Esportiu Municipal Can Casablanques del nostre poble el diumenge 22/05/16.

Aquesta trobada, realitzada mensualment en diferents seus de Catalunya, consisteix en tot un matí jugant a voleibol amb l’únic objectiu de passar-s’ho bé i aprendre aquest esport fent petits partidets contra altres equips.

És una trobada lúdica en la qual hi poden participar nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2009, independentment que hagin jugat mai a vòlei o no. A l’estar organitzada en tres nivells, qualsevol nen/a que no en sàpiga podrà començar des de zero i amb l’oportunitat de veure resultats al moment, ja que el joc està adaptat per a que tothom el gaudeixi.

És per això que ens adrecem a les escoles, perquè creiem que és una bona oportunitat per a que els/les nens/es que no coneguin aquest esport tinguin l’oportunitat de fer-ho en un esdeveniment com aquest, que tindrà lloc al nostre poble.

A més a més, tots aquells que s’inscriguin podran venir a entrenar el divendres abans de la trobada amb els nostres equips del club gratuïtament i així tenir una idea de com funcionarà.

Esperem que donin a conèixer als seus alumnes la nostra proposta i els animin a provar-ho.

Les inscripcions a la trobada s’han de fer a través d’aquesta direcció web: inscripció

Qualsevol dubte que tingueu, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquesta adreça electrònica o missatge de facebook.

Salut i vòlei!

TORNAR