CAMPUS TECNIFICACIÓ ESTIU 2018!


El passat mes de juny es va iniciar la 3a. edició del Campus de Tecnificació a les instal·lacions del CV Sant Quirze. En aquesta ocasió, donat els bons resultats obtinguts a la passada edició, partiem amb un practicament ple d'inscripcions les 4 setmanes que dura el campus. Remarcar les bones dinàmiques de treball a cada jornada: exercicis per millorar la tècnica personal, descans i aplicació al joc d'equip, finalitzant amb un bany a la piscina, i sempre guiats per entrenadors de primera. També valorar l'ambient de concentració, exigència i motivació, i al mateix temps molt familiar que s'ha viscut dia a dia.

Espectacular les composicions amb el cos a les estones de relaxació dels nostres "peques", que ens han donat el punt més divertit i creatiu cada jornada, demostrant que a l'esport també tenen cabuda altres disciplines.

Ressaltar la col·laboració de tots els que han ajudat al correcte desenvolupament de les activitats i han sumat experiències a la formació dels jugadors/es.

Finalment agraïr la incorporació de tots els jugadors/es que han vingut d'altres clubs confiant en la nostra formació, integrats des del primer dia.

Per acabar us deixem un vídeo i aquesta frase que resumeixen i ens anima a seguir donant formació: "La feina ben feta no té fronteres."

Gràcies i seguim Club!
CLUB VÒLEIBOL SANT QUIRZE

TORNAR