Fent història!


Gran fita l’aconseguida diumenge 24 de setembre per l’equip Infantil femení A de voleibol del nostre Club Voleibol Sant Quirze.
La cita va ser al Pavelló Esportiu de Sant Esteve Sesrovires, amb motiu de la fase d’ascens a la Primera Divisió catalana. L’any passat l’equip es va quedar a les portes d’aconseguir-ho, però en aquesta ocasió el triomf va ser aclaparador.

En un primer partit d’infart el matí de dissabte, les nostres jugadores van saber administrar les forces i van resoldre la primera i decisiva fase del torneig contra el CV Bordils de Girona amb solvència i un joc fantàstic desplegat per totes i cadascuna de les noies. El partit era a vida o mort, doncs si es perdia ja no hi havia possibilitat de continuar a la competició. Poques errades forçades i molts ànims, també per part d’una graderia exemplar, van fer que l’equip accedís a la següent ronda, ja el matí de diumenge. En aquesta ocasió l’equip a batre era el Gavà, una altra formació amb moltes possibilitats. El que no comptaven era amb l’energia i i·lusió de l’equip dirigit pel Xavier Perales. Després de molts nervis i excel·lent joc, les infantils es van imposar per un contundent 3-0, que confirmava el bon estat de forma de l’equip, que ja havia guanyant també per 3-0 a Bordils el dia anterior.

Un cop superat el segon partit, era moment per relaxar-se, donat que l’ascens ja estava assegurat. Amb la feina feta, l’equip es va encaminar al seu darrer partit durant la tarda de diumenge. L’equip contrari va ser el CV Hospitalet, que arribava a la final després de desfer-se del Club Natació Sabadell. Amb un altre 3-0, l’equip del CV Sant Quirze ja sap què suposa recollir els fruits d’una feina ben feta al llarg de la temporada anterior i a principis d’aquesta. La pretemporada tenia aquest objectiu, i s’ha assolit amb l’èxit que acostuma a acompanyar les coses fetes amb dedicació i serietat. La tarda es va convertir en una festa de l’esportivitat i la jornada va finalitzar amb fotografia de germanor entre els components de totes les expedicions que van arribar a la final. Famílies exemplars, jugadores motivades, tècnics excepcionals i un Club amb molta empenta han aconseguit que el nom de la ciutat de Sant Quirze del Vallès esdevingui des d’ara una referència obligada quan es parla de voleibol català. Felicitats, campiones, i a continuar lluitant pels vostres somnis, que a ben segur que també seran els nostres!

TORNAR